TEM'deki çileye Ramazan molası

TEM'deki çileye Ramazan molası

GÜNDEM Haberleri

Onarım sebebiyle 5 Mayıs'ta kapatılan Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki otoyol çileye dönüşünce çalışma ertelendi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi yüzünden çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıkladı. Vali Topaca, 20 Mayıs'ta TEM'in Ankara istikametinin yeniden ulaşıma açılacağını, geri kalan çalışmanın Ramazan Bayramı sonrasına bırakılacağını belirtti. Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı planlama doğrultusunda 5 Mayıs saat 03.00'ten itibaren başlayan uygulama ile TEM Otoyolu'nun Gebze-Körfez ilçeleri arası Ankara istikameti ulaşıma kapatılmıştı. Trafik, Gebze turnikelerinden itibaren D-100 Karayolu'na yönlendirilmişti. Ancak aradan geçen 12 günlük süre içinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde İstanbul istikametinden İzmit'e gelmek tam bir çileye dönüş-müştü. Vali Ercan Topaca, bu planlama yapılırken o döneme kadar yüksek hızlı tren ve banliyö treni seferlerinin başlayacağını, okulların da kapanmış olacağını belirterek, "Kısmi çalışmamız pazartesi akşamı bitecek. 20'sinden itibaren TEM Otoyulu normale dönecek" şeklinde açıklamada bulundu.


nbsp;TEM'deki çileye Ramazan molası


İSTANBUL-İZMİT ARASI 6 SAAT!
Havaların düzelmesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı tatiliyle birlikte hafta tatilinin 3 güne çıkması nedeniyle birçok İstanbullunun şehir dışına çıkmasıyla önceki akşam araçlar İstanbul'dan İzmit'e 5-6 saatte ulaşabildi. Bu sıkıntının Pazartesi günü bitmesi bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...