TEM'de yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TEM'de yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı

GÜNDEM Haberleri

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde, Ankara istikametine gitmekte olan TIR ile aynı yönde seyreden yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 1'i ağır 18 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişi Yeniçağa ilçesi mevkiinde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan D.S. yönetimindeki TIR ile aynı istikamette seyreden F.Ü. idaresindeki yolcu otobüsü çarpıştı.

KAZADA 18 KİŞİ YARALANDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; saat 23.45 sıralarında meydana gelen kaza sonrası durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kazada yaralanan 3 kişi ayakta tedavi edilirken, 15 kişi şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıdı.

Sürücüler Yeniçağa gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendirildi. Otobüs ve tırın yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

TEM'de yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 1'i ağır 18 yaralı

VALİ OLAY YERİNDE BİLGİ ALDI

Öte yandan Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kazayla ilgili açıklama yapan Vali Kılıç, "Bu gece meydana gelen kazada 18 yaralımız var. 1 tanesinin durumu ağır, bir tanesinin ise durumu ağıra yakın. 15 kişi hastaneye sevk edildi. Yolda tüm tedbirler alındı. Kazadan dolayı trafik yoğunluğu var. Trafik polisleri trafiğin rahatlaması için çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Otobüste bulunan yolcu, "Kaza nedeniyle kafamızı vurduk. Otobüste çocuklar vardı. Bağrışmalar oldu. Tırın makas attığı söyleniyor" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...