TEM'de feci kaza! Çarptıkları köpeğe bakarken aracın altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TEM'de feci kaza! Çarptıkları köpeğe bakarken aracın altında kaldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

TEM Otoyolu'nda bir sürücü önüne aniden çıkan köpeğe vurdu. Araçta yolcu olarak bulunan Nimet Yeşilöz (68), hayvanın durumuna bakmak isterken arkadan gelen bir otomobilin altında kaldı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Köroğlu Park mevkiinde feci bir kaza meydana geldi. Ankara istikametinde seyreden bir otomobil aniden önüne çıkan köpeğe vurdu.

Sürücü arabayı durdururken yanında yolcu olarak bulunan 68 yaşındaki Nimet Yeşilöz, hayvana bakmak için aşağı indi. Tam bu esnada arkadan gelen bir otomobil yaşlı kadına çarptı. Yapılan ihbar sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Yeşilöz hastaneye götürüldü. Yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAKSİCİ, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU EZDİ

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Şirinevler Mahallesi, Zambak 2 Sokak'ta R.Y. idaresindeki taksi, ailesine ait iş yerinin önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan 3 yaşındaki M.A.G'ye çarptı. Ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede öldü.

TEM'de feci kaza! Çarptıkları köpeğe bakarken aracın altında kaldı

LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE DÜŞTÜ

Bursa İnegöl'ün kırsal İsaören Mahallesi'nde de Mehmet Y. (47) yönetimindeki otomobilin lastiği patladı. Rampa aşağı inen araç, şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ile yolcular Emel Y. (37), Emine Y. (43) ve Fatma Y. (43) yaralandı. Hastaneye kaldırılan dört kişinin tedavisi sürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...