Telefonlara gelen bu mesaja dikkat! Uzmanı uyardı: Sakın tıklamayın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Telefonlara gelen bu mesaja dikkat! Uzmanı uyardı: Sakın tıklamayın

GÜNDEM Haberleri

Dolandırıcılar yeni yöntemlerine bir yenisini daha eklediler. Cep telefonlarınıza gelen mesajlara dikkat edin. Gelen mesaja tıkladığınızda hesabınızı boşaltabiliyorlar. Uzman isim dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. 

Dolandırıcılar, cep telefonlara " e-devlet adınıza tanımlı 6280 TL kredi kartı aidat iadenizi almak için linke tıklayarak e-devletinize giriş yapın” şeklinde mesaj yolluyor. Vatandaşlar mesajda e-devlet yazdığı için inanıyor ancak çok sayıda şikayet aldığını belirten Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, bu gibi mesajlara karşı dikkat etmeleri konusunda vatandaşları uyardı. Dolandırıcıların hiç boş durmadığını söyleyen Sabırlı, "Her an, her dakika değişik yöntemler bularak biz tüketicileri yanıltıp bizleri dolandırmanın yollarını ve yöntemlerini buluyorlar. Verdikleri linklere girmemizi sağlayarak bizlere ait olan bilgilerimize ulaşıyorlar ve hesaplarımızı boşaltıyorlar" dedi.

Telefonlara gelen bu mesaja dikkat! Uzmanı uyardı: Sakın tıklamayın
Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı vatandaşları uyardı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...