Telefonda 2,8 milyon lira dolandırıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Telefonda 2,8 milyon lira dolandırıldı!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da 2 şahıs kendini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kişi 2 milyon 800 bin lira dolandırdılar. Dolandırıldığını anlayan mağdur şikayetçi olduktan sonra olayın şüphelileri yakalanarak sevk edildikleri adliyece tutuklandı.

Antalya’da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kişiyi 2 milyon 850 bin TL dolandıran 2 şüpheli tutuklandı.

TELEFONDA KENDİLERİNİ POLİS VE SAVCI OLARAK TANITTILAR

Antalya'da Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince “iletişim yoluyla dolandırıcılık” olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslar, aradıkları kişinin kimlik bilgilerinin başka şahısların eline geçtiğini belirterek, üzerinde kayıtlı bulunan gayrimenkulleri satıp vereceklerini ve istenilen ücretin banka hesap numarasına gönderilmesi gerektiğini söyledi.

YAKALANAN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Bunun üzerine gayrimenkulünü 2 milyon 850 bin TL’ye satarak şüphelilerin verdiği hesap numarasına gönderdikten sonra dolandırıldığını anlayan H.Y.'nin mağdur olduğunu beyan etmesi üzerine, olayın şüphelileri olduğu tespit edilen A.T. ve T.Ç. yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...