Tekirdağ'dan başlayıp Kastamonu'da bitecek

Düzenleyen:
Tekirdağ'dan başlayıp Kastamonu'da bitecek

GÜNDEM Haberleri

Ziyaretlerine cumartesi günü Tekirdağ’la başlayacak olan Erdoğan, 15 Mart’ta Afyon, 16 Mart’ta Sakarya, 17 Mart’ta Kocaeli’de halka seslenecek.

İsmail Sonsuz ANKARA
Ziyaretlerine cumartesi günü Tekirdağ’la başlayacak olan Erdoğan, 15 Mart’ta Afyon, 16 Mart’ta Sakarya, 17 Mart’ta Kocaeli’de halka seslenecek. 18 Mart’ta Çanakkale’ye gidecek olan Erdoğan, 19 Mart’ta Samsun, 23 Mart’ta Şanlıurfa, 24 Mart’ta Denizli, 25 Mart’ta Antalya, 26 Mart’ta Trabzon ve Rize, 30 Mart’ta Mardin, 1 Nisan’da Diyarbakır, 2 Nisan’da Kayseri ve Ankara, 5 Nisan’da Zonguldak, 7 Nisan’da Eskişehir, 8 Nisan’da Adana ve Hatay, 9 Nisan’da ise İzmir ve İstanbul mitinglerinde milletle buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinglerini 12 Nisan’da Çorum, 13 Nisan’da Ordu, 14 Nisan’da Konya, 15 Nisan’da ise Kastamonu mitingiyle tamamlayacak. Erdoğan ve Yıldırım Çanakkale, Diyarbakır, Kayseri, Ankara, İzmir ve İstanbul’da ortak miting yapacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...