Tekerlekleri bile yerinden çıktı: Parçalanan otomobilden burnu dahi kanamadan kurtuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da bu sabah ilginç bir kaza yaşandı. Arabası ile kaza yapan şahıs kullanılamaz hale gelen aracından burnu dahi kanamadan kurtuldu.

Diyarbakır'da bu sabah saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Bir vatandaş kazada tekerlekleri yerinden çıkan ve parçalanan otomobilinden hiç yara almadan kurtuldu. Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı. Sürücü kazadan burnu dahi kanamadan kurtuldu. Çevredekiler ise bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

SÜRÜCÜNÜN BURNU DAHİ KANAMADI

Kaza, sabah saat 04.00 sularında Yenişehir ilçesi Elazığ yolu üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaza yaptı. Tekerleri yerinden çıkan otomobilde hasar meydana gelirken, sürücünün burnu dahi kanamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tekerlekleri bile yerinden çıktı: Parçalanan otomobilden burnu dahi kanamadan kurtuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...