Tefecilerin Seçil Erzan'ı boş araziye götürüp tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu 18 mağduru dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan bankacı Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam ediyor. Seçil Erzan'ın tefeciler tarafından boş arazide tehdit edildiği anlara ilişkin görüntüler şaşırttı.

Ünlü futbolcuları ve iş insanlarını yüksek faizli fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan eski Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davası gündemdeki yerini koruyor. Daha önce ifadesinde tehdit edildiğini söyleyen Erzan'ın, senet ve faizle para aldığı isimler tarafından tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. 
 
Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam, Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. İddianamede de tefeciler tarafından tehdit edildiğini anlatan Erzan'ın, boş bir araziye götürüldüğü, videoda tefeciler ne söylerse tekrar ettiği görüldü. İddiaya göre, fon zincirinin içinde olan ve sisteme 10 milyon lira yatıran "Muci" lakaplı İranlı Hakkani, parasını talep ettiği fakat alamadığı Erzan'ı kaçırdı. Erzan'ı boş bir araziye götürüp video çeken Hakkani, Erzan'a söylediklerini tekrarlattı.  

Çekilen görüntülerde Erzan, "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma" ifadelerini kullandı. 

ERZAN'IN BAHSETTİĞİ 'MUCİ' KİM?

Erzan'ın Muci diye bahsettiği kişi ise iddianamede adı geçen ve aynı zamanda Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi İranlı Hakkani olduğu iddia ediliyor.

TEFECİDEN 10 MİLYON ALIP 14 MİLYON LİRALIK SENET İMZALAMIŞ

Hakkani'nin, Erzan'dan daha fazla para istemesi üzerine Erzan'ın Tefeci Süleyman Aslan'a giderek 10 milyon lira aldığı iddia ediliyor. Erzan, İranlı Hakkani ile birlikte 10 milyon liraya karşılık 14 milyon liralık senet imzaladığını ve bunu elden ödediğini ifade etti. Erzan, "Ayrıca Süleyman Arslan 1 milyon 350 bin dolar daha para vermişti. Sonrasında ben 2 milyon 650 bin dolar şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Arslan'a ödedim. Bu zamana kadar Arslan'a çok fazla faiz ödedim" açıklamasında bulunmuştu. 
 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...