Tefecilere geçit yok! İstanbul'da iki ayrı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Organize suç örgütleri ve çetelerle mücadelede olduğu gibi tefecilerle de mücadele tüm hızıyla devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tefeciler yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda 14 kişinin gözaltına alındığını duyurarak mücadelenin aralıksız devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu tacirleri, tefeciler ve kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyon aralık sürüyor. Son dönemlerde artan operasyonlarla birlikte torbacılara, tefecilere geçit verilmediği gibi birçok tutuklanıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'da tefecilere yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendiğini duyurdu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce tefecilik suçu ile mücadele kapsamında 2 ayrı operasyon düzenlendiğini kaydeden Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

-Yapılan çalışmalar sonrası 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda ruhsatsız silah, nakit para, çek, senet, ikili sözleşmeler ile borçlu kişilerin kayıtlarının tutulduğu defterler ele geçirildi. Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. Mali suçlarla mücadelemiz aralıksız devam edecek.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1709493545092907187

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...