"TCG-Kumkale" ve "TCG-Karabiga" ziyarete açıldı

/ Kaynak: AA
"TCG-Kumkale" ve "TCG-Karabiga" ziyarete açıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "TCG-Kumkale Gemisi" Bozcaada'da, "TCG-Karabiga Gemisi" ise Gökçeada'da ziyarete açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "TCG-Kumkale Gemisi" Bozcaada'da, "TCG-Karabiga Gemisi" ise Gökçeada'da ziyarete açıldı. nbsp;Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ziyarete açılan askeri gemilere vatandaşlar ilgi gösterdi. nbsp;Kutlamalar kapsamında Bozcaada İskelesi'ne gelen "TCG-Kumkale" ile Gökçeada'ya yanaşan "TCG-Karabiga" adlı karakol botları, ziyarete açıldı. Rütbeli personel ile askerler, ziyaretçilere gemiler hakkında bilgi verdi. nbsp;Bozcaada Kaymakamı Abdülgani Mağ, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Recep Karaçam, Belediye Başkanı Mustafa Mutay ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş İlhan Çelebi, TCG-Kumkale Gemisi Komutanı Deniz Yüzbaşı Sedat Siyamoğlu tarafından törenle karşılandı. Protokol üyeleri, gemiyi gezdi ve öğle yemeğine katıldı. nbsp;Gökçeada'da bulunan "TCG-Karabiga" karakol botu da ilçenin protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...