TCG Anadolu ziyarete açılıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
TCG Anadolu ziyarete açılıyor!

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türkiye'nin ilk savaş gemisi konumunda bulunan ve 10 Nisan 2023'ten itibaren Türk Deniz Kuvvetleri envanterinde yer alan TCG Anadolu, İstanbul'da ziyarete açılıyor.

TCG Anadolu gemisi, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul'da halkın ziyaretine açılacak.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Sarayburnu Limanı'nda bulunan gemi, bugünden itibaren 2 Kasım'a kadar 10.00-18.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

TCG ANADOLU'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇİMARİVA SELAMI!

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığına bağlı 100 gemi, İstanbul Boğazı’nda geçiş törenine saat 17.00'da başladı.

TCG Anadolu'nun da içinde olduğu fırkateynler, ada sınıfı korvetler, mayın avlama gemileri, karakol gemileri, amfibi gemiler, hücumbotları, denizaltılar ve yardımcı sınıf gemiler olmak üzere 100 gemi Boğaz'dan geçiş yaptı.

Geçiş sırasında TCG Anadolu olmak üzere tüm mürettebat, Vahdettin Köşkü’nde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çimariva selamı ile selamladı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...