TBMM'de yeni grup kararı! Gelecek ve Saadet anlaştı, başvuru yapıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TBMM'de yeni grup kararı! Gelecek ve Saadet anlaştı, başvuru yapıldı

GÜNDEM Haberleri

Millet İttifakı çatısı altında TBMM'ye giren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, TBMM Genel Sekreterliği’ne grup kurma konusunda başvuruda bulundu.

Millet İttifakı çatısı altında TBMM'ye giren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği’ne grup kurma konusunda başvuruda bulundu.

SELÇUK ÖZDAĞ GRUP BAŞKANI OLACAK

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi, grup kurma kararı sonrası TBMM Genel Sekreterliği’ne başvuruda bulundu. Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, dilekçeyi TBMM Genel Sekreterliği’ne sundu. Özdağ, daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu karşıladı. Özdağ ve iki genel başkan birlikte yemeğe geçti. Selçuk Özdağ, Saadet Partisi grubunun başkanı olacak. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...