TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit Erdem için başsağlığı paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit Erdem için başsağlığı paylaşımı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Polis memuru Musa Erdem görevi başındayken trafik kazasında şehit oldu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından şehit olan polis memuru Musa Erdem için başsağlığı mesajı yayınladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Musa Erdem için başsağlığı mesajı yayımladı.

KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kurtulmuş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ankara'da görevi başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Musa Erdem'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit Erdem için başsağlığı paylaşımı

TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında trafik kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz, polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit Erdem için başsağlığı paylaşımı

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Göktaş, şunları kaydetti:

"Şehidimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Başımız sağ olsun."

 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...