TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için başsağlığı mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için başsağlığı mesajı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz ise yaralandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış, Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz, Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın ailesine taziye dileklerini iletti.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Kurtulmuş, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Necdet Çalış, Emrah Gündüz ve Fevzi Kızıltaş'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için başsağlığı mesajı

OPERASYONDA 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu. Şehitlerimizin kimlikleri de belli oldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P. Asb. Üçvş. Necdet ÇALIŞ ve P. Söz. Er Emrah GÜNDÜZ şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...