Tatilciler yollara düştü, İstanbul boş kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tatilciler yollara düştü, İstanbul boş kaldı

GÜNDEM Haberleri

9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, yazlık bölgelere ve memleketlerine doğru yola çıktı. Bu sebeple şehirlerarası yollarda araç yoğunluğu yaşanırken 15,5 milyon nüfusa sahip İstanbul ise bomboş kaldı. Trafiğin dışarı taşınmasıyla şehir içinde yoğunluk yüzde 18'e düştü. Durumdan memnun olan İstanbullular "Keşke trafik her zaman böyle olsa. Trafikte 1 saatte gittiğimiz yere 15 dakikada ulaşıyoruz" dedi.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklamıştı. Cuma günü itibariyle bu uzun tatil başladı. Vatandaşlar da cuma akşamı itibariyle yollara düştü. Kimi tatil bölgelerine kimi ise memleketlerine gitti. Ancak bu yolculuk bayağı meşaketli geçti. Üç gündür otobanlarda yoğunluk yaşanırken megakent İstanbul'da sakinlik hakim...

Tatilciler yollara düştü, İstanbul boş kaldı

İSTANBULLU MEMNUN

Normal günlerde trafik yoğunluğunun yüzde 90'lara ulaştığı İstanbul'da caddeler adeta boş kaldı. Şehir içinde trafik yoğunluğu saat 19.00 itibariyle yüzde 18'e kadar düştü. Evlerinde kalan vatandaşlar, bu durumdan çok memnun olduklarını söyledi. Vatandaşlar "Keşke trafik her zaman böyle olsa. Trafikte 1 saatte gittiğimiz yere 15 dakikada ulaşıyoruz" dedi.   

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...