Tartıştığı sürücüye saldırdı, görüntüler sonrası harekete geçildi: Saldırgan minibüs şoförü cezasız kalmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Tartıştığı sürücüye saldırdı, görüntüler sonrası harekete geçildi: Saldırgan minibüs şoförü cezasız kalmadı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir Buca’da trafikte seyir halindeyken başka bir sürücüyle tartışan ve ardından fiziksel saldırıda bulunan minibüs şoförüne İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından para cezası uyguladı. Ayrıca şoförün Şoför Tanıtım Kartı’nın iptal edilmesi için de harekete geçildi.

İzmir’in Buca ilçesinde minibüs şoförü ile arkasında seyir halindeki sivil plakalı araç sürücüsü arasında yaşanan sözlü tartışma esnasında minibüs şoförü araçtan inerek tornavida ve tekmeyle vatandaşa yönelik kasten yaralama girişiminde bulundu.

31 Ağustos'ta Buca’nın Yenigün Mahallesi'nde meydana gelen ve sosyal medya sitelerinde paylaşılan görüntüler sonrası harekete geçildi. Görüntüleri ihbar kabul eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafikte tartıştığı sürücüye saldırıda bulunan minibüs şoförü hakkında işlem başlattı.

9 BİN TL CEZA KESİLDİ, TANITIM KARTI İPTALİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Belediye, ‘Belediye Emir ve Yasakları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereği ticari araca ve araç şoförüne yönelik trafik akışını engelleyici şekilde sevk ve idare etmekten 7 ayrı tutanak düzenleyerek 9 bin 51 TL’lik cezai işlem uyguladı. Ayrıca minibüs şoförünün Şoför Tanıtım Kartı’nın iptal edilmesi için de gerekli çalışma başlatıldı.

Konuya ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin denetim yetkisi çerçevesindeki hiçbir alanda huzuru ve can güvenliğini tehdit edecek davranışlara göz yumulmayacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...