Tarladaki çay keyfi tarlayı kül döndürdü: 20 dönüm araziyi yaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Burdur’da bir kişi tarlada çay demlemek için yaktığı piknik tüpünden alevler otlara sıçrayınca olan oldu. Tutuşan otlar sonucu çıkan yangında 20 dönüm tarım arazisi yanarak kül oldu.

Burdur’un Tefenni ile Çavdır ilçesi arasında Kuruçova mevkiinde meydana gelen olayda çalışmak için gittiği tarlasında piknik tüpü üzerinde çay demleyen bir kişinin yaktığı tüpten çıkan alevlerin tarlaya sıçraması sonucu yangın çıktı.

KENDİ ÇABALARIYLA SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI AMA NAFİLE

Yangını kendi çabalarıyla söndürmeye çalışan tarla sahibi başarılı olamayınca 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Gölhisar, Çavdır ve Tefenni İlçelerinden Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Tarladaki çay keyfi tarlayı kül döndürdü: 20 dönüm araziyi yaktı

20 DÖNÜM KÜL OLDU

Olay yerine gelen ekiplerin ve vatandaşların traktörleriyle müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.Yangında yaklaşık 20 dönüm tarım arazisi yanarak kül oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...