Tansiyonu düşen 'duran kadın' yere yığıldı

/ Kaynak: CHA
Tansiyonu düşen 'duran kadın' yere yığıldı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Meydanı'nda dün akşam saatlerinde başlayan 'duran adam' eylemine destek veren bir kadın eylem sırasında tansiyonu düşünce yere yığıldı.

nbsp;Taksim Meydanı'nda dün akşam saatlerinde başlayan 'duran adam' eylemine kadınlar da destek verdi. Gece geç saatlerde iki kadın dönüşümlü olarak 'duran kadın' eyleminde bulundu. Ancak beyaz kıyafetli bir kadın ayakta durmaya fazla dayanamadı. Tansiyonu düşen kadın yere yığıldı. nbsp;Taksim Meydanı'nda dün akşam saatlerinde Erdem Gündüz isimli bir kişinin başlattığı 'duran adam' eylemini kadınlar da sürdürdü. Gece geç saatlerde bir kadının 4 saat süren eylemini beyaz kıyafetli başka bir kadın devraldı. İsmi öğrenilemeyen beyaz kıyafetli kadın, eylemi yaklaşık 1 saat sürdürebildi. Tansiyonu düşen eylemci, birden yere yığıldı. Kadın eylemcinin yardımına arkadaşları yetişti. Ayakta durmakta zorlanan kadına su veren eylemciler, yorgunluktan kendinden geçen arkadaşlarını bir taksiyle hastaneye kaldırdı. Bu arada diğer eylemcilerin basın mensuplarına olayı çektirmemeye çalışması dikkat çekti.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...