Tam bir akıl tutulması! Ümit Özdağ acıyı da provoke etti: 'Önce AK Partililer kurtarılıyor'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tam bir akıl tutulması! Ümit Özdağ acıyı da provoke etti: 'Önce AK Partililer kurtarılıyor'

GÜNDEM Haberleri

Sık sık Suriyelilere yönelik provokasyonlarıyla gündeme gelen ve söylemleriyle eleştirilen Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, depremde de gelenek bozmadı. Özdağ, bu defa deprem üzerinden toplumu infiale sürükleyecek gerçek dışı iddialarda bulundu. Özdağ, “Enkazdan önce AK Partililer çıkartılıyor” dedi. Özdağ’ın skandal iddialarına sosyal medyadan tepki yağdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu. Binlerce canı yitirdiğimiz asrın felaketi sonrası, umutla enkazdan çıkarılacak vatandaşların haberleri beklenmeye başladı. Her kurtarılan vatandaşta umutlar yeniden yeşerirken, bu olaylara gölge düşürecek bir açıklama geldi. Ümit Özdağ, pes dedirten iddialarla, tepkilerin odağına oturdu. Özdağ, “Enkazdan önce AK Partililer çıkartılıyor” sözleriyle 

PES DEDİRTEN SÖZLER!

Türkiye tek yürek olmuşken akla ziyan açıklamalar da yapılıyor. O açıklamalardan biri ise faşist söylemleri ve provokasyonlarıyla bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Veryansın Tv'ye katılan Özdağ, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7-7,6 büyüklüklerinde iki depremin yaşandığı büyük afet sonrası toplumu infiale sürükleyecek gerçek dışı iddialarda bulundu. Özdağ, askeri göreve çağırarak skandal ifadelerle "Net söyleyeyim önce AKP'li çıkartılıyor. Önce AKP'li çıkartılıyor.

Bunu söylemek istemezdim sahada bunu duyuyorsunuz. İnsanlar bunun için bağırıyorlar. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Burada yapılacak tek şey. Askeri sadece sahaya çıkartmak değil. Yetkiyi de askere devretmek, kurtarmayla ilgili faaliyetlerde. Yetkiyi askere devredeceksiniz, kurtarma faaliyetlerinde. Bütün birimleri burada askeri komutanın altına vereceksiniz, siyasi müdahale olmadan yürüyecek" dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI: SÖYLEDİKLERİN SAÇMALIK!

Özdağ'ın enkaz altından önce AK Partililerin kurtarıldığı yönündeki açıklamalarına ise vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Çağlar Aslan isimli sosyal medya kullanıcısı Özdağ'da sosyal medyadan tepki gösterip, "Şaka mısın Ümit Özdağ! Söylediklerin saçmalık! İnsanları kurtarmaya çalışan emekçilere haksızlık edemezsin. Ben AKP'li de değilim! Ama 'önce AKP'liler kurtarılıyor' demek vicdansızlıktır. Ne yani göçük altında hangi partilisin diye soruluyor. AKP'li değilse kal orda mı deniyor?" ifadelerini kullandı.

Tam bir akıl tutulması! Ümit Özdağ acıyı da provoke etti: 'Önce AK Partililer kurtarılıyor'

"ENKAZDAN SES GELDİĞİNDE KİME OY VERİYORSUNUZ DİYE SORULMUYORDUR"

Sosyal medya kullanıcısı Melisa ise Özdağ'ın çıkışı hakkında şu yorumda bulundu: "Arkadaşlar Özdağ'ı sevdiğimi ve desteklediğimi biliyorsunuz ama bu süreçte "Önce Akp'liler kurtarılıyor." çıkışı çok kötüydü. Eminim ki enkazdan ses geldiğinde "Kime oy veriyorsunuz?" diye sorulmuyordur. Siyasetimizi sonra yaparız, lütfen. Bu açıklamaya inanmadım, söylememiştir diye savundum ta ki videosu gönderilene kadar. Beraber akıl yürüttüğü insanları biraz daha iyi seçmeli bu dönemde, çok üzgünüm."

"ÖNCE AK PARTİLİLER ÇIKARILSAYDI İLK ADIYAMAN MİLLETVEKİLİNİ ÇIKARIRLARDI"

Ahmet Beyhan adlı sosyal medya kullanıcısı ise AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın deprem felaketinde enkaz altında kalarak vefat ettiğini hatırlatarak "Önce Ak partililer çıkarılsaydı ilk Adıyaman milletvekilini çıkarırlardı. Süleyman soylu az bile söylemiş!" ifadelerini kullandı.

Tam bir akıl tutulması! Ümit Özdağ acıyı da provoke etti: 'Önce AK Partililer kurtarılıyor'

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...