Taksim'de patlama! OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Taksim'de patlama! OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Taksim'de tüp ya da doğalgazın neden olduğu şiddetli bir patlama oldu. Birçok kişinin yaralandığı olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

Taksim Kazancı Yokuşu'nda bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle arabalar ters dönerken çevredeki binalar hasar gördü. Büyük paniğe neden olan patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.
Taksim Kazancı Yokuşu'nda 5 katlı bir binanın 1. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü ile yaşanan patlama şiddetiyle çevredeki binalar büyük hasar görürken, sokakta park halindeki arabalar ters döndü. Olayda çok sayıda vatandaşlar yaralanırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Beyoğlu Emniyet Müdürü Ünal Altıner de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelere başladı. Bomba olma ihtimaline karşı uzman ekipler de olay yerine sevk edildi.

BAŞKAN DEMİRCAN'DAN PATLAMA AÇIKLAMASI

Taksim'de meydana gelen patlamayla ilgili konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Taksim'deki patlama terör saldırısı değil, gaz sıkışması nedeni ile patlama oldu, 3 yaralı var" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, 3 kişinin patlama nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve patlamanın nedeninin doğalgaz sıkışması olduğunu açıkladı. Demircan, "Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İlk belirlemeler doğalgaz veya tüp gazdan kaynaklandığı yönünde" dedi.

VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İlk belirlemeler doğalgaz veya tüpgazdan kaynaklandığı yönünde." dedi.

KIZILAY BAŞKANI: KAN İHTİYACINA KARŞI HAZIRIZ
Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Taksim'de meydana gelen patlamadan dolayı yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.Olası kan ihtiyacına karşın @TurkKizilayi hazırdır" açıklaması yaptı.

İstanbul Emn. Md Selami Altınok, "Can kaybı yok , yaralılardan birinin durumu agır fakat hayatı tehlikeleri yok" dedi. nbsp;

O TWEETLER
Patlamanın ardından korku anları Twitter'a böyle aktarıldı. İşte o tweetler:

VolkanTanır ?
Taksim'den bir patlama sesi geldi ardından da itfaiye ve ambulanslar... noluyor? Ne biçim başladık haftaya !

4li Kem4l İpek nbsp;
Hemen manipülasyona gelmeyin taksim de olan patlama doğalgaz sıkışmasından kaynaklandı.

Merve Coskun nbsp;
Gecmis olsun taksim umarim kayip yoktur

gizem akman ?
#Taksim 'de patlama olmuş arkadaşlar Cihangir'de. şu an gidip bakabilen var mı? son durum nedir?

Chn Arsln nbsp;
Taksim çok karıştı. Sanırım patlamanın etkisi çok büyük. Sürekli ambulans ve itfaiye arabası geliyor

bilal Kalmaz nbsp;
Taksim kazancı yokuşundaki patlama da yaralananlara acil şifalar .



Taksim'deki patlamanın ardından bu görüntü tartışılıyor



Taksim'deki patlamada yaralananların kimlikleri belli oldu




OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...