Taksim'de korkunç olay! ABD'li turist otel balkonunda sallanır halde bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de kan donduran bir olay yaşandı. ABD vatandaşı olduğu öğrenilen bir turist kaldığı otelde intihar etti. 8. kattaki balkon demirlerinden iple kendini sarkıtan genç feci şekilde can verdi. Korkunç manzarayı kayda almak isteyen çevredekiler ise dikkat çekti.

Taksim’de ABD'li bir turist kaldığı otelin demir korkuluklarına bağladığı iple intihar etti. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 21.30 sıralarında Beyoğlu Taksim Topçu Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı bir otelde meydana geldi.

OTELE DÜN SABAH GELDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Dün sabah saatlerinde otele giriş yaptığı öğrenilen Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı Pauya Parsa (28) isimli erkek şahıs, 8’inci kattaki otel odasının demir korkuluklarına bağladığı ipi boynuna geçirerek kendini aşağı bıraktı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Otel çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri otel çevresinde şerit çekerek güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri balkonda asılı duran şahsa müdahale etti. Yapılan incelemelerin ardından ABD vatandaşı olduğu öğrenilen Pauya Parsa’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

KORKUNÇ MANZARAYI KAYDA ALMAK İÇİN BİRBİRLERİ İLE YARIŞTILAR

İtfaiye ekipleri merdiven aracıyla balkonda asılı olan şahsı indirirken olay yeri inceleme ekipleri otel odası ve çevresinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yoldan geçen bazı turist ve vatandaşlar o anları kayda almak için birbirleri ile adeta yarıştı. 

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...