Taksim’de intihar girişimi: Ukrayna-Rusya savaşını protesto etti

- Güncelleme:
Taksim’de intihar girişimi: Ukrayna-Rusya savaşını protesto etti

GÜNDEM Haberleri

Taksim alt geçidinin üzerine çıkan Ukraynalı bir kişi 'Savaşa hayır' diyerek intihar girişiminde bulundu. Kendisini video çekmesini isteyen şahıs "Avrupa’da savaşa hayır", "Ukrayna'da savaşa hayır", "Ukrayna’ya ve Rusya’ya yardım edin" şeklinde sloganlar attı. Ukraynalı şahıs ekiplerin 3 saatlik ikna çalışmalarının sonucundan güçlükle korkuluklardan indirildi.

Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi alt geçidinde meydana gelen olayda Ukraynalı eski bir polis olduğu iddia edilen şahıs, geçidin üzerindeki demir korkulukları aştı. Türk vatandaşlarından kendisini videoya çekmesini isteyen ve yardım isteyen şahıs, "Avrupa’da savaşa hayır", "Ukrayna'da savaşa hayır", "Ukrayna’ya ve Rusya’ya yardım edin" şeklinde sloganlar attı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, tedbir amaçlı brandalar açıldı, alt geçit trafiğe kapatıldı.

ALT GEÇİT TRAFİĞE AÇILDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre şahıs polis ekiplerinden ve çevredekilerden sosyal medyada canlı yayın yapabilmek için telefon da istedi. Yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından itfaiye ekipleri merdivenle Ukraynalı şahsa yaklaşmayı denedi. İkna çalışmaları devam ettiği sırada ekipler, şahsa müdahale ederek güçlükle korkulukların diğer tarafına aldı. Polis aracına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kapatılan alt geçit trafiğe yeniden açıldı.

(İHA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...