Taksim'de göstericiler dağıldı, temizlik başladı

/ Kaynak: AA
Taksim'de göstericiler dağıldı, temizlik başladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Yağmurun etkili olduğu İstanbul'da son durum. Taksim Meydanı'ndaki göstericilerin büyük bölümü dağıldı, belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladı.

Sabah erken saatlerden itibaren yağmurun etkili olduğu İstanbul'da, Taksim Meydanı'ndaki göstericilerin büyük bölümü dağıldı. Sabaha kadar Taksim Meydanı'nda bekleyen grupların alandan ayrılmasıyla belediye ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı. Yer yer kaldırım taşlarının ve trafik levhalarının söküldüğü, çöp konteynerlerinin, belediye otobüslerinin, polis ve basın araçlarının yakılarak tahrip edildiği Taksim Meydanı ve çevresinde, temizlik ekipleri çöp yığınlarını topluyor. Öte yandan meydanda ve İstiklal Caddesi'ndeki esnaf da iş yerlerinin önünü, camlara ve duvarlara sprey boyayla yazılan yazıları temizlemeye çalışıyor.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...