Takip ettiği kadını kızının önünde başından vurdu

- Güncelleme:
Takip ettiği kadını kızının önünde başından vurdu

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da işten eve dönen 41 yaşındaki Nurten İ. kendisini takip eden erkek arkadaşı tarafından başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan kadının durumu kritik.

Bursa Osmangazi'de Nurten İ. (41), işten eve döndüğü sırada kendisini takip eden erkek arkadaşı İ.A. (46) tarafından başından vuruldu.

Sokakta karşılaşan Nurten İ. ile İ.A. henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.A. yanındaki tabancayla Nurten İ'yi başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan kadının kızı ile komşuları polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinden kaçan şüpheli de kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...