Suud Kralı'ndan Cumhurbaşkanı Gül'e 29 Ekim tebriği

Suud Kralı'ndan Cumhurbaşkanı Gül'e 29 Ekim tebriği

GÜNDEM Haberleri

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e kutlama mesajı gönderdi. Suudi Arabistan resmi haber ajansında (SPA) yer alan haberde, Suudi Kralı gönderdiği mesajında, Suudi Arabistan halkı ve hükümeti adına Cumhurbaşkanı Gül'e sağlık ve mutluluk dileğinde bulundu. Kral Abdullah'ın mesajında ayrıca, kardeş Türk halkı ve hükümetine sürekli ilerleme ve refah temennisinde bulunduğu ifade edildi. Suudi Arabistan Başbakan Birinci Yardımcısı, Savunma Bakanı ve Veliaht Prens Selman Bin Abdülaziz'de, Cumhurbaşkanı Gül'e Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı gönderdi. Ayrıca Suudi Arabistan'da bir telefon şirketi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türkiye'ye yapılacak aramalarda yüzde 50 indirim yaptığını abonelerine SMS ile duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...