Survivor Hikmet'ten başcazgıra meydan dayağı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Survivor yarışması ile ünlenen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, dayak görüntüleri ile gündeme geldi. Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'yi sokak ortasında sopayla döverek hastanelik eden Tuğsuz'un, o anları bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişinin, "Hikmet abi yapma" diye bağırdığı görülürken, hastanelik olan Dede ise Tuğsuz'dan şikayetçi oldu.

Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'nde yaşanan olayda, başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz ile Bayram Ali Dede, telefonda tartışma yaşadı.

Ardından sokakta buluşan ikiliden Hikmet Tuğsuz, Bayram Ali Dede'yi otomobilden inip sopa ile bir anda darp etmeye başladı.

Aldığı darbelerle yere düşen Dede'ye Tuğsuz, uzun süre sopayla vurmaya devam etti.

Araçtan inen bir diğer kişi ise Hikmet Tuğsuz'a engel olmak istese de başarılı olamadı.

BAŞCAZGIRCI HASTANELİK OLDU

Çevreden bir kişinin, "Hikmet abi yapma" diye bağırdığı da görüntülere yansırken, aldığı darbelerle hastanelik olan Dede, polise şikayetçi oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...