Sürücülere ceza yağdı

/ Kaynak: İHA
Sürücülere ceza yağdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda, başta hız ihlali olmak üzere çok sayıda sürücüye ceza yazdı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8-14 Kasım tarihleri arasında yapılan trafik denetimlerini açıkladı. Bir hafta boyunca yapılan denetimlerde 7 bin 103 aracın kontrol edildiği belirtildi. Uygulamalarda, bin 88 araç sürücüsüne hız ihlali, 4 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlali, 2 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 1 araç sürücüsüne duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmek, 35 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamak, 31 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan, 1 araç sürücüsüne görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmaktan, 112 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 28 araç sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan, 31 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan (tonaj), 109 araç sürücüsüne de Karayolları Trafik Kanununun diğer maddelerinden ceza yazıldı. Belirtilen tarihlerde 27 aracın çeşitli eksiklik ve sebeplerden dolayı trafikten men edildiği açıklandı
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...