Suruç'ta PKK operasyonu, 3 kişi gözaltına alındı

Suruç'ta PKK operasyonu, 3 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Özel hareket polisleri eşliğinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik zırhlı araçlarla sabaha karşı Suruç'ta operasyon düzenledi. 3 gözaltı var.

ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı; otomatik tüfek, tabanca ile çok sayıda fişek ve örgütsel döküman ele geçirildi.Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel hareket polisleri eşliğinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik zırhlı araçlarla sabaha karşı Suruç'ta operasyon düzenledi. İlçede daha önceden belirlenen 3 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, aramalarda 1 otomatik av tüfeği, 1 tabanca, 277 fişek ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirdi. Silah, fişekler ve dökümanlara el koyan ekipler, isimleri açıklanmayan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Şanlıurfa'ya getirilerek Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...