Suriye'nin kuzeyinde teröre geçit yok! Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'YPG'li terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Suriye'nin kuzeyinde teröre geçit yok! Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'YPG'li terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Terörle mücadele azim ve kararlılıkla devam ederken Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde azimle sürerken teröristlere yuvalandıkları yerler dar ediliyor. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki teröristler kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı'nın  sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

"Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1703004742245339532

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...