Suriye'nin kuzeyinde teröre ardı ardına ağır darbe! 5 PKK'lı terörist Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Suriye'nin kuzeyinde teröre ardı ardına ağır darbe! 5 PKK'lı terörist Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Hain terör örgütleri ile mücadele kapsamında devam eden operasyonlarla teröre peş peşe darbeler vuruluyor. Sabah saatlerinden MİT'in Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonda PKK'nın sözde Ayn İsa sorumlusu terörist etkisiz hale getirilmişti. Bunun ardından kahraman Mehmetçik, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirdi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi tüm hızıyla ve azmiyle devam ederken eli kanlı terör örgütüne ardı ardına ağır darbeler vuruldu. Hem sınır ötesinde hem de yurt içindeki operasyonlarla teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor. Sabah saatlerinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPGH'ye yönelik düzenlediği operasyonda PKK'nın sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından  "Mizgin Kobani" kod adlı Siham Mislih operasyonla etkisiz hale getirildi. Bunun ardından Mehmetçik, yine Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşi açan 5 teröristi etkisiz hale getirdi ve böylece terör büyük darbe yemiş oldu.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından açıklama geldi. Açıklamada Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li teröristin, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıklandı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...