Suriyelilerin aracından cephanelik çıktı

/ Kaynak: CHA
Suriyelilerin aracından cephanelik çıktı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki sınır kapısında gümrük ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Suriyeli vatandaşlara ait 4 ayrı araçta çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki sınır kapısında gümrük ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Suriyeli vatandaşlara ait 4 ayrı araçta çok sayıda mühimmat ele geçirildi. nbsp;


Karkamış Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, sürücülüğünü Suriye uyruklu O.A, A.H, A.S ve A.A'nın yaptığı dört Suriye plakalı aracı şüphe üzerine durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda 322 adet kuru sıkı ses tabancası, 30 adet havalı av tüfeği, 94 bin 250 adet av tüfeği fişeği, 10 adet tüfek dürbünü, 23 bin adet tüfek saçması, 7 bin 400 adet ses tabancası mermisi ve 390 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. nbsp;


Operasyon sonucunda kaçak eşyalara ve eşyaların taşınmasında kullanılan araçlara da el konuldu. 4 zanlı tahkikat evrakları ile birlikte Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilerek haklarında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten suç duyurusunda bulunuldu.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...