Suriyeli Muhalifler Esad'ı kendi füzeleriyle vuracak

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Suriyeli Muhalifler Esad'ı kendi füzeleriyle vuracak

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Suriye'de muhaliflerin, uzun süredir Batı'dan istediği tanksavar gibi ağır silahları Esad'ın ordusundan aldığı belirtildi.

Suriye'demuhaliflerin, uzun süredir Batı'dan istediği tanksavar gibi ağır silahları Esad'ın ordusundan aldığı belirtildi. Muhaliflerin Dera'nın El Kalemun bölgesinde yönetime ait bir cephaneye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, onlarca tanksavar füzesi ele geçirildi.Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntülerde, muhaliflerin ele geçirdikleri silahlar görülüyor. Muhaliflerden Mağavir Birliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir depo içinde muhafaza edilen onlarca tanksavar füzesi dikkat çekiyor. Muhaliflerin ele geçirdiği silahların çoğunun Concourt tipi tanksavar füzeleri olduğu belirtiliyor.Muhaliflerin tanksavar füzesi ele geçirmesinin, önümüzdeki günlerde yönetime bağlı orduya karşı koymada önemli bir üstünlük sağlayacağı ifade ediliyor. Muhaliflerin bu silahlarla Esad yönetimine çok büyük zayiat vermesi bekleniyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...