Suriye'de PKK tarafından atılan havan mermisi Ceylanpınar'a düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Suriye'de PKK tarafından atılan havan mermisi Ceylanpınar'a düştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Suriye'nin kuzeyine yuvalanan terör örgütü PKK/PYD'nin sınırımıza yönelik taciz saldırıları devam ediyor. Suriye’nin Resulayn kenti kırsalından atılan havan mermisi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine düştü.

ABD'nin Suriye'de aparat olarak kullandığı terör örgütü PKK/PYD'nin sınırımıza yönelik havanı taciz saldırısı uzun bir aranın ardından yeniden günmde geldi.

BİRİ SURİYE TARAFINA DİĞERİ CEYLANPINAR'A DÜŞTÜ

Suriye’nin Resulayn kenti kırsalından atılan iki havan mermisinden biri Suriye tarafına düşerken, diğeri ise Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine düştü.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Suriye tarafından iki havan mermisi atıldı.

İŞÇİLERİN ÜZERİNDEN GEÇEREK MISIR TARLASINA DÜŞTÜ

Mermilerden biri Suriye topraklarına düşerken, diğeri ise Türkiye tarafına düştü. Gümrük kapısı ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgeye düşen havan mermisinin saman işçilerinin üzerinden geçerek mısır tarlasına düştüğü belirtildi.

BÖLGEYE EKİPLER SEVLK EDİLDİ

Yaşanan olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, bölgedeki vatandaşların güvenli noktaya gitmelerini sağladı.

Suriye'de PKK tarafından atılan havan mermisi Ceylanpınar'a düştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...