Suriye'den acı haber: 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Suriye'den acı haber: 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri

Suriye'nin Telabyad şehrinde yaşanan patlamada 2'si Türk, 1'i yerel polis şehit oldu. 7'i Türk 11 polis de yaralandı. Bölgeden alınan yaralılar Şanlıurfa'daki hastanelere getirildi.

Suriye’nin Telabyad şehrinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcı infilak etti. Patlamada 2 Türk polisi şehit olurken, 7 polis de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Akçakale ve Şanlıurfa’daki hastanelere sevk edildi.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği, olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı: Akçakale sorumluluk bölgesinde bulunan Telabyad'daki polis noktasında yapılan arama tarama çalışmalarında PKK/PYD terör örgütünün ülkemiz genelinde yapmayı planladığı bombalı saldırı eylemlerinde kullanacağı patlayıcı malzemeler tespit edildi. Güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiği sırada patlayıcılar infilak etti.

ŞIRNAK'TA 2 ASKER ŞEHİT OLDU, 44 ASKER YARALANDI

Öte yandan bugün bir acı haber de Şırnak'ın Uludere ilçesinden gelmişti. Şenoba beldesi Besta bölgesi yakınlarında askeri personel taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 2 asker şehit olmuş 4'ü ağır 44 asker ise yaralanmıştı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kaynakcı Şükrü 30 Nisan 2023 18:01

Şehitlerimize Allah dan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...