Suriye uçakları sınır kesimini vurdu

- Güncelleme:
Suriye uçakları sınır kesimini vurdu

GÜNDEM Haberleri

Suriye Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları Türkiye s ınırına 15 kilometre mesafedeki yerleşim birimlerine hava saldırısı düzenlerken, patlama sesleri Kilis'ten de duyuldu.



nbsp; Suriye ordu birlikleri ile Özgür Suriye Ordusu'na mensup muhalifler arasındaki şiddetli çatışmalar, Halep ve kırsalında yoğunlaştı. Suriye Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları, Türkiye sınırına yakın yerleşim birimlerine hava saldırıs ı düzenledi. Suriye jetlerinin sesleri sınırdan duyulurken, bomba sesleri Kilis'ten de net bir şekilde duyuldu. Kilis'te gün boyunca duyulan patlama sesleri vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu. Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bölgelerinden havaya dumanlar yükselirken, saldırı s ırasında yaralanan Suriyeliler Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...