Suriye tapesine sert tepki: Bu namussuzlar kime çalışıyor?

Suriye tapesine sert tepki: Bu namussuzlar kime çalışıyor?

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'dan Suriye tapesine sert tepki: 'Bu namussuzlar kime çalışıyor.' Suriye ile ilgili görüşmeyi servis edenleri "Alçak ve namussuz" diye tanımladı

Pensilvanya'nın ihanet içinde olduğunu söyleyen Erdoğan, "Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili bir görüşme yapılıyor. Bunu bile YouTube'a düşürdüler. Bu ahlaksızlıktır, adiliktir, alçaklıktır, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Bu kadar önemli bir görüşmeyi kime servis yapıyorsun?" dedi. Çözüm Süreci'nin gençlerin kanıyla beslenen vampirleri rahatsız ettiğini vurgulayan Başbakan, şöyle konuştu: Dizilerle, Kürt kardeşlerimi tahkir eden Pensilvanya'daki ırkçı zat, orada kurduğu sarayıyla buradaki maşaları aracılığıyla çözüm sürecine, kardeşliğe ve barışa saldırıyor." nbsp;Seçim çalışmaları kapsamında mitinglere devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü adresleri Van ve Diyarbakır oldu. Partisinin mitinglerinde on binlerce vatandaşa seslenen Erdoğan, bugüne kadar yapılan yatırımların yanı sıra gündeme ilişkin mesajlar da verdi. Konuşmasına, sesinin kısıklığı nedeniyle özür dileyerek başlayan Başbakan, " Van'ı, Diyarbakır'ı iptal edemezdim, böyle de olsa gelmek zorundaydım" dedi. Paralel yapının, Dışişleri, MİT ve Genelkurmay'ın Suriye ile ilgili görüşmelerini dinleyip sosyal medyaya servis etmesine de çok sert sözlerle tepki gösteren Başbakan Erdoğan şunları söyledi: "Pensilvanya ihanet içinde. Dışişleri Bakanlığı'nda ulusal güvenliğimizle, Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili bir görüşme yapılıyor. Bunu bile YouTube'a düşürdüler. Bu ahlaksızlıktır, adiliktir, alçaklık, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Şu hale bakın. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun?"

BELEDİYE BAŞKANI KAÇTI GİTTİ

Başbakan'ın konuşmalarından diğer satır başları ise şöyle: "30 Mart'ta mührü ya eski Türkiye'ye ya da yeni Türkiye'ye vuracağız. Anlamsız tüm yasaklara son verdik. Hakları teslim ettik, reddi, inkarı, asimilasyonu kaldırdık. Bugün Van'da, Diyarbakır'da Kürtçe propaganda yapabiliyorlarsa bunun önünü biz açtık. BDP'liler, 'Zorladık da oldu' diyor. Sen kimsin ya, neyi zorluyorsun, gücün ne, 30 milletvekiliyle ne yaparsın? nbsp;
Van depreminde belediye başkanı kimdi? BDP değil mi? Peki belediye başkanı, adamlar kaçtı gitti; burada kimse kaldı mı? Van'ı yeniden biz inşa etmedik mi? Yaptığımız yatırım 15 katrilyon.

VAMPİRLER ÇÖZÜMDEN RAHATSIZ

4 ay önce Diyarbakır'da muhteşem bir buluşma gerçekleştirdik. Irak Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani Diyarbakır'a geldi. 38 yıl vatanından ayrı kalan değerli sanatçımız Şivan Perver Diyarbakır'a geldi. Orada sadece Diyarbakır'ın değil, 77 milyonun gözyaşları altında muhteşem bir atmosferi yaşadık, hep birlikte Türkiye'ye 'megri', 'ağlama' dedik. İşte bu kardeşlik atmosferi birilerini çok rahatsız etti. Yıllardır gençlerin kanından beslenen vampirler bundan rahatsız oldu.
Bu Pensilvanya'daki zat gençliğinde imkan varken gidip Said-i Nursi'yi ziyaret etmemiştir. Neden? Kürt olduğu için. O gün nasıl ırkçıysa bugün de aynı şekilde ırkçı, o gün nasıl tahkir ettiyse bugün de senaryosunu yazdığı dizilerle Kürt kardeşlerimi tahkir ediyor. Şimdi de çözüm sürecine, kardeşliğe, barışa saldırıyor.
Türkiye Cumhuriyeti'nde hangi Başbakan Kürt vatandaşına Kürt kardeşim dedi? Benden başka yok. Biz kardeşlik ve hizmet siyaseti yapıyoruz."






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...