Ş.Urfa İŞKUR İl Müdürlüğünde yolsuzluk iddiasına Bakanlıktan açıklama

Düzenleyen:
Ş.Urfa İŞKUR İl Müdürlüğünde yolsuzluk iddiasına Bakanlıktan açıklama

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde yolsuzluk yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısının zaten görevden alındığını bildirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde yolsuzluk yapıldığı yönünde iddialarda bulundu. Bununla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bir açıklama geldi. Bakanlık, şunları kaydetti: 

Bugün bazı basın ve yayın kuruluşlarında ‘Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü’ ile ilgili haberler yer aldı. Konu hakkında Bakanlığımız tarafından Kasım 2022 tarihinde soruşturma başlatılmış olup çalışmalar bütün boyutlarıyla kapsamlı bir şekilde ve hassasiyetle yürütülmüştür. Kasım ayından itibaren yapılan soruşturmalar sonucu söz konusu İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı zaten 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alınmıştır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...