Süreçten bu yana 2 bin 200 kişi dağa çıktı

/ Kaynak: İHA
Süreçten bu yana 2 bin 200 kişi dağa çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm sürecinin başından bugüne 2 bin 200 kişinin PKK'ya katıldığını söyledi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm sürecinin başından bugüne 2 bin 200 kişinin PKK'ya katıldığını söyledi. Herkesin çok şey bildiğini ancak sürece zarar vermemek adına bunları açıklamanın pek bir yararının olamayacağını ifade eden Ensarioğlu, "PKK 30 yıl boyunca şiddeti benimseyen bir örgüt. Bu süreçte devlet dönüşmeye başladı. Artık örgütün de dönüşmesi gerekiyor. Bizim artık eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmemiz lazım. Birbirimizi suçlamak yerine birbirimizi anlamaya çalışmalıyız. Elbetteki bu süreçte provokasyonlar olabilir. Bizim bunlara gelmeyerek sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için çalışmamız gerekiyor" diye konuştu. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...