Şüpheli araçtan tam 38 kilo skunk çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şüpheli araçtan tam 38 kilo skunk çıktı

GÜNDEM Haberleri

Batman’da şüpheli bir araçta yapılan aramada 38 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu şüpheli araç durdurdu. Ekipler, araçta yaptıkları aramada 38 kilo skunk ele geçirdi. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyet işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SKUNK NEDİR?

Uyuşturucu türleri arasında yer alan Skunk oldukça kuvvetli bir maddedir. Türkçe'deki tam karşılığı olarak kokarca kelimesi olan Skunk esrara kıyasla daha zararlı bir madde olarak piyasada var olmaktadır. Skunkın en kötü yan etkilerinden birisi ise beyne daha fazla zarar vererek akıl hastalıklarının önünü açmasıdır.(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...