Süleyman Soylu'dan güvenlik güçlerine: Yetkilerinizi kullanın!

Düzenleyen:
Süleyman Soylu'dan güvenlik güçlerine: Yetkilerinizi kullanın!

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari ziyareti kapsamında polis memurlarını ziyaret etti.

Soylu ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, ilçe merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak halkın taleplerini dinledi. Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Hakkari-Yüksekova karayolu üzerindeki Depin Polis Kontrol Noktası’na geçti. Burada görev yapan asker ve polislerle sohbet eden Soylu, Türkiye’deki tüm kesimlerin güvenlik güçlerine dua ettiğini aktararak, “Allah sizleri korusun. Bizim dışımızda binlerce, on binlerce, milyonlarca insan şu yaptığınız işin her saniyesi için dua ediyor. Biz her şeyin farkındayız” diye konuştu.
Evli olmayanlara seslenen Soylu, “Çabuk evlenmeniz lazım. Burada büyük ağabeyler var. Hep beraber bir aile yuvası içinde olacağız. Burada neler yapmak istediklerinin farkındayız. Bunun için gözümüz kulağımız sizde. Aman dikkat edin. Sizden istirhamımız, rehavete kapılmaksızın muhakkak ama bu işte bir saniye ihmal bile milletin canını yakıyor. Dikkat en üst noktada olacak ve elinizdeki yetkileri kullanmakta da hiçbir zaman imtina etmeyin. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı da öyledir. Allah yardımcımız olsun inşallah.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...