Süleyman Soylu: Ekrem İmamoğlu aklımızla alay ediyor

Süleyman Soylu: Ekrem İmamoğlu aklımızla alay ediyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Ekrem İmamoğlu’nun boyası erken döküldü, çünkü samimi değil” dedi.

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde konuşan Soylu, İmamoğlu’nun Ordu’da Vali’ye yaptığı hakareti hatırlatarak “İmamoğlu, ‘Böyle bir şey söylemedim, ben it demedim, basit dedim.’ diyor. Aklımızla, duyduklarımızla alay ediyor” dedi.
Fatih Portakal’ın ana haber bültenini sunarken “İmamoğlu, ben bunu gördüm sen yanlış yaptın.” dediğini anlatan Soylu “İmamoğlu inkâr ediyor, aklımızla, duyduklarımızla alay ediyor. Fatih Portakal FOX TV’de, ‘Ben bunu gördüm, ben buraya tırnaklarımla geldim, sen bunu söyledin ama ben bunu RTÜK’ten dolayı yayınlayamam.’ dedi. Hâlâ neyin kavgasını yapıyorsunuz, hâlâ neyin yalanını ortaya koyuyorsunuz? Bir yalan makinesi ile karşı karşıyayız. Palavrası meydana çıktı. Allah’tan bu seçim oldu, ezkaza YSK seçimi tekrar etmeseydi İstanbul bir felaketle karşı karşıya kalacaktı. Sinirlerine hâkim olamayan, herkese hakaret eden bir anlayışla karşı karşıyayız. Hadi Canan’ı 23 Haziran’a kadar sakladın, ondan sonra devlete ‘seri katil’ diyen Canan’ı ne yapacaksınız? İnancımıza, dinimize hakaret eden...” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...