'Şu Twitter'a bir çakarsam'

/ Kaynak: AA
'Şu Twitter'a bir çakarsam'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, hükümetin istediği hesap bilgilerini vermeyen Twitter'a, 'Türkiye'yi tanımayana 76 milyon da Osmanlı tokadını çakar' dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve twitter'a kısıtlama getirileceği yolundaki söylentilerle ilgili yaptığı açıklamada, "Özgürlüklere sonuna kadar evet, internetin sonuna kadar kullanılmasına evet ama suç işlenmesine, kaos, kargaşa, şiddetin aracı olarak kullanılmasına asla ve asla geçiş yok. Onun için milyonlarca kullanıcıyı yanlarında hisseder gibi davranarak, bize afra, tafra yapmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımayanı, Türkiye Cumhuriyeti de tanımaz. 76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar" dedi. Sosyal medyanın özgürlük alanı olduğunu, yasaklanamayacağını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu: "Eğer bir suç varsa, bu suç gerçek hayatta da suçtur. Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımayanı, Türkiye Cumhuriyeti de tanımaz. 76 milyon da onlara Osmanlı tokadını çakar. Bu iş bu kadar basit. Kimse bu ülkenin itibarıyla, gururuyla, onuruyla oynayamaz."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...