Spor Bakanı Kılıç'tan Seyithan Akbalık için baş sağlığı

/ Kaynak: İHA
Spor Bakanı Kılıç'tan Seyithan Akbalık için baş sağlığı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mısır'da bir turnuvada hayatını kaybeden genç tekvandocu Seyithan Akbalık için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Bakan Kılıç, yayınladığı baş sağlığı mesajında, "Olimpiyat kalifikasyonları için Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Uluslararası Tekvando Şampiyonası'na katılan Gençler Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Seyithan Akbalık'ın (Ankara Ulaştırma Spor), 16 Şubat 2014 tarihinde çıktığı müsabaka esnasında düşerek hayatını kaybettiği bilgisini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuzun cenazesinin ülkemize getirilmesi adına Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Acil İşler Genel Müdürlüğü ile iletişime geçmiş ve Mısır'a ambulans uçak gönderilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunmuştur. Sporcumuzun cenazesi, doğum yeri olan İzmir'e getirilerek burada ebediyete uğurlanacaktır. Şahsım, başında bulunduğum Gençlik ve Spor Bakanlığı ve aziz milletimiz adına, yaşanan kayıptan duyduğumuz derin üzüntüyü ifade etmek isterim. Sporcumuz Seyithan Akbalık'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm halkımıza sabır ve baş sağlığı dilerim" ifadelerini kullandı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...