Soylu: Hortumda öldü denilen genç hayata döndürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Soylu: Hortumda öldü denilen genç hayata döndürüldü
GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde hortum sebebiyle bir binanın çatısı çadırların üzerine devrilmişti. Bunun sonucunda bir gencin öldüğü bildirilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu gencin sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndüğünü duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ramazan ayının son gününde taksici esnafıyla iftar yaptı.

Taksicilere konuşan Bakan Soylu "Şoför esnafımız en kısa zamanda Togg ile buluşmuş olacak. Ben sürüyorum. Sürüş keyfi güzel. Kaç günden beridir de bütün şoför esnafımızla da selamlaşıyoruz. Bunları ülkemize buluşturan kıymetli Cumhurbaşkanı'mız yaklaşık 2,5 saat önce 'bu akşam nereye gideceksin' dedi. 'Kusura bakmayın gelemeyeceğiz. İstanbul’da taksicilerimizle şoför esnafımızla birlikte olacağız' diye cevap verdim. Her birinizi hususen kıymetli Cumhurbaşkanı'mızın selamları ve bayram dilekleri var" diye konuştu.

"TOGG SİZE KURBAN OLSUN"

Soylu "Togg istiyoruz" diyen bir taksiciye de "Togg size kurban olsun" şeklinde cevap verdi.

Taksici esnafıyla birçok meselenin çözümünde birlikte olduklarını söyleyen Soylu "İstanbul'u yönetemeyenler beceriksizliklerini ajanslar üzerinden sizlerin üzerine yüklemeye çalışıyorlar. Hepimiz bunun farkındayız. Bir araya gelip çözülebilecek birçok meseleyi bilerek, isteyerek, sanki intikam almak için milletin önüne sizi atmaya çalışıyorlar" sözlerini sarf etti.

Soylu: Hortumda öldü denilen genç hayata döndürüldü

TAKSİCİLERE ÖTV İNDİRİMİ

Taksiciler için ÖTV indirimi konusunun gündeme geldiğini belirten Süleyman Soylu "Maliye Bakanımızla bu konuyu konuştuk. Cumhurbaşkanı'mıza da ileteceğiz. Ben inanıyorum ki buradan güzel bir haber çıkacak" dedi.

"HORTUMDA CAN KAYBI YOK"

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde yaşanan hortum ve fırtınaya ilişkin de konuşan Soylu "Bir gencimizin vefat haberi gelmişti. Sonra doktorlar sağ olsunlar, 45 dakika sonra kendisinden nabız aldılar ve hastaneye götürdüler.  Yani can kaybımız yok. Sadece 22 yaralımız var, 4'ü yoğun bakımda tedavi görüyor" ifadelerini kullandı.

"BİRAZDAN HAKKARİ'YE GİDECEĞİM, HADİ BAKALIM PKK GELSİN"

Bakan Soylu, Türkiye'nin terörle anılan bölgelerini güvenli hale getirdiklerini vurgulayarak "Biraz sonra Hakkari'nin en yüksek tepelerinden birisine gideceğim. Kahraman Mehmetçiğimizi, jandarmamızı orada yalnız bırakmamak ve onlarla bayramlaşmak için oraya gideceğim. O çocuklar, o evlatlar orada ay yıldızlı bayrağı sallıyorlar. Bu ülkede Doğu ve Güneydoğu'da saat 4'ten sonra esnaf kepenkleri kapatıyordu. Haraç alıyordu PKK terör örgütü. Hadi bakalım bugün bir tanesi girsin de haraç alsın, göreyim kaç kuruşluk adam olduklarını" şeklinde konuştu.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...