Soykırım iftirasına neden susuyorsunuz?

Düzenleyen:
Soykırım iftirasına neden susuyorsunuz?

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Gençlik Kolları, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine sessiz kalan CHP Gençlik Kollarına tepki gösterdi.

Haber Merkezi ANKARA

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi: Biden’ın ‘Türkiye’de muhalefeti destekleyeceğiz’ sözünden aldıkları cesaretle, Millet İttifakı’nı, Biden ittifakına evirenlerin, yaşananlar karşısında sessiz kalmasına ya da ikili tavır sergilemesine şaşırmıyoruz. Türkiye’nin geleceği adına soruyoruz. Sözde muhalif CHP Gençlik Kolları, ülke çıkarlarımıza ters hareket eden abilerine ses çıkarmaktan neden korkmaktadır? Bugün milletimize karşı yöneltilen bu iftiraya sessiz kalan CHP Gençlik Kolları, yarın milletimize karşı atılacak iftiralara, siyasi hamlelere ve saldırılara karşı nasıl bir tavır takınabilir?

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...