Sondakika! Yerlikaya'dan "kafes operasyonu" açıklaması: Operasyonlar devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sondakika! Yerlikaya'dan "kafes operasyonu" açıklaması: Operasyonlar devam edecek

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sondakika! 31 ilde devam eden ‘Kafes’ operasyonlarında gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç çetelerine yönelik yapılan ‘Kafes’ operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı.

Organize suç çetelerine yönelik operasyonların hız kesmeden devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı olarak, öncelikli hedeflerinin başında ülkenin organize suç örgütlerinden temizlenmesinin geldiğini ifade etti.

31 ilde günler önce başlayan "Kafes" operasyonlarının devam edeceğini belirten Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

Bu amaçla, kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte ulusal, bölgesel ve yerel organize suç örgütlerine yönelik mücadelemizi aralıksız sürüyoruz. Vatan toprağımızın dört bir yanında, organize suç örgütlerinden, şehir eşkıyalarına ve sokak çetelelerine kadar bu illegal yapılara karşı ‘Kafes’ operasyonları düzenliyoruz, düzenlemeye de devam edeceğiz. Hedefimiz; her zaman olduğu gibi hukukun üstünlüğü ilkesine ve insan haklarına sadık kalarak, ülkemizi dünyanın en güvenli ülkesi yapmak. O nedenle; nasıl teröre, zehir tacirlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve kaçakçılara göz açtırmıyorsak, halkımızın huzurunu kaçıran, güvenliğini tehdit eden organize suç örgütlerine de göz açtırmayacağız...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...