Son kadın cinayeti haberi İzmir'den geldi! Boşanmak için gittiği adliye binası önünde katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Son kadın cinayeti haberi İzmir'den geldi! Boşanmak için gittiği adliye binası önünde katledildi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İzmir'de boşanmak için adliye binasına gelen bir kadın eşi ile tartıştı. Öfkeli adam yanında getirdiği bıçak ile herkesin gözü önünde karısına saldırdı. Kanlar içinde kalan kadın canını kurtarmak için kendini adliye binasına attı. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi N.K yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'de eşinden boşanmak isteyen bir kadın adliye binası önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Talihsiz kadın kaldırılığı hastanede can verdi. Kan donduran olay Seferihisar Adliyesi önünde yaşandı. İki çocuk annesi N.K (23) ile boşanma aşamasındaki eşi A.K (27) arasında tartışma çıktı.

ÖFKELİ KOCA ADLİYE ÖNÜNDE KARISINI KATLETTİ

Öfkeli adam yanında getirdiği bıçak ile karısına saldırdı. Kanlar içinde kalan kadın can havli ile kendini adliye binasının içine attıktan sonra yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

KATİL KOCA GÖZALTINDA

N.K. burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken katil koca ise polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalanıp gözaltına alındı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...