Son dakika! Yeni infaz düzenlemesi geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı

Düzenleyen:
Son dakika! Yeni infaz düzenlemesi geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni infaz düzenlemesi yasasının sinyalini verdi. Bozdağ "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak maksadıyla cezası az suçlarda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi ve Türkiye'ye kazandırmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dönemde sıkça gündeme gelen af ya da infaz düzenlemesi ile ilgili flaş gelişme... Adalet BakanıBekir Bozdağ, infaz düzenlemesine ilişkin olumlu mesaj verdi. Bozdağ "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak maksadıyla cezası az suçlarda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi ve Türkiye'ye kazandırmayı düşünüyoruz." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir'de Yargı Teşkilatı Toplantısı'na katıldı.

Burada konuşma yapan Bozdağ, cezasızlık algısını ortadan kaldırmak üzere hazırlık içinde olduklarını söyledi. Bakan Bozdağ, bu kapsamda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getireceklerini ifade etti.

YENİ İNFAZ YASASI MESAJI

AA'nın aktardığına göre Bozdağ, konuyla ilgili olarak, "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak maksadıyla cezası az suçlarda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi ve Türkiye'ye kazandırmayı düşünüyoruz." dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...