Usta sanatçı Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Usta sanatçı Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberleri: Orhan Gencebay'ın tekneden düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede yapılan kontrollerde, Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu öğrenildi.

Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Çift yemekten sonra, Boğaziçi'nin kıyısındaki restoranın teknesiyle evlerine doğru yola çıktı. Tekne, Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin Baltalimanı'ndaki yalı dairelerinin iskelesine yanaştı.

BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Görevliler, önce Sevim Emre'nin tekneden inmesine yardımcı oldu. Daha sonra teknedeki bir görevli, elinden tuttuğu Gencebay'ı kendisine doğru çekince dengesini kaybeden sanatçı, sırt üstü beton zemine düştü.

"ALLAH KORUDU BENİ"

Kalçası ve sırtı yere vuran Orhan Gencebay, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde, Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu görüldü. Hastaneye kaldırılan sanatçı, sağlık durumu hakkında "Çok şükür iyiyim; önemli bir kazaydı, Allah korudu beni" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...