Son dakika.... Teröristler için kaçış yok! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika.... Teröristler için kaçış yok! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde ise 3 PKK/YPG'li olmak üzere toplam 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele devam ederken hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla teröre ağır darbeler vuruluyor. Hem Suriye'nin kuzeyi hem de Irak'ın kuzeyinde devam eden oeprasyonlarla teröristlerin saklandığı noktalar tek tek vuruluyor. Son olarak Suriye ve Irak'ta toplamda 5 terörist etkisiz hale getirildi. 

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

'Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde 3 PKK/YPG'li olmak üzere 5 terörist etkisiz hâle getirildi.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1717798425092112445

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...